Καριέρα

phone2310951128 - 2311117250

emailinfo@ggs.gr

Εταιρια

Η εταιρεία μας

Η εταιρεία Γιαννόπουλος Γεώργιος & Συνεργάτες  δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής Λογιστικών, Φοροτεχνικών, Μισθοδοτικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για παραπάνω από 25 χρόνια. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη και υποκατάστημα στην Αθήνα, προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξης σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις με τρόπο ενεργό και αποδοτικό, καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα αναγκών και απαιτήσεων, εξαιτίας του έμπειρου και εξειδικευμένου ανθρωπίνου δυναμικού που την αποτελεί.

Δείτε τα γραφεία μας

Όραμα-Φιλοσοφία 

Όραμά μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, να καινοτομούμε, να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και να αποτελούμε αξιόπιστο σύμβουλο για κάθε επιχείρηση.  

Πιστεύουμε στην ενημέρωση και επιδιώκουμε την έγκυρη πληροφόρηση των πελατών μας σχετικά με τις εξελίξεις στο επιχειρηματικό περιβάλλον. Για την επίτευξη αυτού επενδύουμε στη διαρκή καταγραφή και κωδικοποίηση των αλλαγών, παρέχοντας κατανοητές και προσωποποιημένες πληροφορίες στους πελάτες μας. Παράλληλα, μέσω της ιστοσελίδας μας και των newsletter, κοινοποιούμε μελέτες, θέσεις και απόψεις για θέματα επίκαιρα, προς όφελος του συνόλου της επιχειρηματικής κοινότητας.

Οι πελάτες μας δραστηριοποιούνται σε όλο το επιχειρηματικό φάσμα, από ατομικές επιχειρήσεις έως μεγάλες εταιρείες όλων των κατηγοριών.

Στόχος μας είναι να διατηρούμε δυνατή τη θέση μας στην αγορά ως μία από τις σημαντικότερες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες στον λογιστικό-φοροτεχνικό και συμβουλευτικό κλάδο, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την κερδοφορία των πελατών.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Το βασικό συστατικό της επιτυχίας και ο πολυτιμότερος παράγοντας ανάπτυξης της Γιαννόπουλος Γεώργιος & Συνεργάτες είναι το ανθρώπινο δυναμικό της .Τα στελέχη μας διακρίνονται για το υψηλό επίπεδο μόρφωσης και κατάρτισης σε θέματα που αφορούν την οικονομία, τη λογιστική, και τη φορολογία. Καλύπτοντας όλες τις προκύπτουσες ανάγκες των πελατών με σωστό σχεδιασμό, ελαχιστοποιούμε τις πιθανότητες λάθους. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να είμαστε πολύτιμοι συνεργάτες για τους πελάτες μας και να τους στηρίζουμε για ένα καλύτερο κερδοφόρο μέλλον.

Εργαζόμαστε με μέθοδο, εγκυρότητα, εχεμύθεια και αποτελεσματικότητα μόνο εφόσον ακούσουμε προσεκτικά τον πελάτη μας και αφού καθιερώσουμε από κοινού μαζί του την προσέγγιση που θα ακολουθήσουμε. Με αυτόν τον τρόπο η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

Δείτε τα γραφεία της εταιρείας μας

View the embedded image gallery online at:
https://ggs.gr/el/etairia#sigProId641961c88c